Keresés:
Utolsó módosítás: 2022.12.08.  csütörtök civilkontroll.hu 2010
Főoldal >> Rendezvények >> Civilkontroll 2015

Civilkontroll 2015

 


 

2015 06 30

Köszönjük mindenkinek a sikeres rendezvényt, a részvételt, a támogatást!

 A találkozón mindenki szót kapott, ahogy a mikrofon ment kézről-kézre, előjöttek a sorsok, életek..

Mindenki feltöltődve távozott.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

  Civilkontroll Alapítvány, Balatonlelle



Kis lépésekkel, óvatosan megy a Balatoni Vállalkozók Klubja lellei csoport, Heiser Timiék, Kreisz Bandi, Michael Müller, Sóvágó Csaba, Drexler istván, Békési Béla és a polgármester, Kenéz István részvételével. 

Azért jó egy ilyen klub - beszélgetés, mert menetközben számos információ gazdát cserél, erősödik a helyi, közeli vállakozások kapcsolata és érdekes üzleti, együttműködési lehetőségek nyílhatnak. Köszönjük a helyet és a részvételt! 

 

 

 


 

 Meghívó

Mi, civilek. Balatoni Vállalkozók Klubja
Meglepően sok kisvállalkozó van egy-egy településen. 
Megpróbálják saját magukat menedzselni, alkalmazottaknak munkát adni és küzdenek.
Ezek a vállalkozók ritkán találkoznak, sokszor el vannak zárva az információktól. 
 Mi a szándékunk? Közösséget építünk.
Létrehoztunk egy klubot, ahol beszélhetünk egymásnak a problémákról, a sikerekről, megoldásokról, együttműködésekről. Nagyon sok lehetőség van az együttműködésekre a pályázatokban, közösen sokkal jobban lehet bármit elérni.
Meghívjuk a környező települések vállalkozóit, hogy erősödjön a kapcsolat, hisz sokszor nem kellene olyan messzire menni, ha valamilyen szolgáltatásra szükségünk van…
A Balatoni Vállalkozók Klubja szeretettel vár április 26-án, pénteken este 18 órakor Balatonlellén, a polgármesteri hivatalban.
Üdvözlettel: Balatoni Vállalkozók Klubja
Érd: 0620 9283 266

 


 

 A Civilkontroll Alapítvány létrehozását az az elképzelés indította el, hogy joga van mindenkinek megismernie a döntései előtt a lehetőségeket.

Kinek adsz támogatást? Kinek adsz megbízást? Kitől várhatsz segítséget? Kitől vásárolsz? Kire teszed a voksod? Kit támogatsz?

A Civikontroll Alapítvány  ennek szellemében indult el.


 

 Az Alapítvány tartós közérdekű céljai és az ezek megvalósítása érdekében kifejtett tevékenysége:

A.) Az Alapítvány tartós közérdekű célja:

  • a tudatos fogyasztói magatartás kialakulásának segítése, az ilyen irányú felvilágosító munka és az oktatások ösztönzése, támogatása
     
  • a szolgáltatás, kereskedelem, és kiemelten az e-kereskedelem egyre nagyobb mértékben válik a hétköznapok részévé, a piaci szerepe egyre jelentősebb, ezért szükséges egy olyan információ forrás amely az ellenőrzésükhöz megbízható információkat biztosít, segítve a csalások felismerését vagy a korrekt partner kiválasztását.
     
  • civil szervezetek - amelyek a közösség érdekében végeznek közhasznú, kiemelten közhasznú tevékenységeket – minősítése annak érdekében, hogy az adományozók nagyobb biztonsággal tudják adományaik célját kiválasztani,
     
  • minden olyan adat, információ összegyűjtése, rendszerezése és nyilvánosságra hozatala, amely elősegíti, hogy a magyar társadalmi, gazdasági és kereskedelmi folyamatok megbízhatóvá és etikusabbá váljanak és a társadalom tagjai elkötelezetté e célok elérése érdekében,
     
  • olyan magatartási standardok, kódexek kidolgozása és elfogadtatása (védjegy), amelyek a megbízhatóságot és a bizalmat erősítik.
     
  • a fentiekkel összhangban a civil, az önkormányzati és az állami együttműködések hatékonyságának elősegítése, támogatása
     
  • a leírtak alapján működő szervezetek létehozásának, működésének elősegítése, támogatása.

 A Civilkontroll a vállalkozásokról

 
A tudatos vállalkozó saját környezetében hasonló érdeklődésű személyekkel, vállalkozásokkal folyamatosan kapcsolatot tart. Naprakész információi vannak települése működéséről, történéseiről.
 
Részt vesz a közösség életében, katasztrófaelhárításokban, közösségépítésében.
 
 

 A Civilkontroll az önkormányzatokról

Az önkormányzatok fontosnak tartják a folyamatos információcserét a lakossággal, kiemelten fontos a helyi vállalkozók előnyben részesítése, fórumok, közös szervezésű találkozók erősítik a kapcsolatot a helyi munkaadókkal.

 Tovább a Vállalkozói Klubok oldalára: http://www.civilkontroll.hu/p/a_vallalkozoi_klubokrol



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.munkakozosseg.hu

http://olcsokutfurasok.hupont.hu/

http://www.kut-kutfuras-kutfuro.hu/

http://palaszerviz.hu/palateto-arak

http://profikutfuras.hu/lakossagi-kutfuras 

http://kutfuras.agrar.hu/

 

 



 

 

 

 



 

 

 

 

 

Elküldöm ezt a cikket

 

 

Hozzászólások

 

 

© Copyright 2009 | All rights reserved.